tak boleh nak makan ubat

saya tak boleh nak telan ubat ,kalau makan je tak sampai 5minit saya muntah balik, risau selalu skip vitamin dan folid acid doc bagi.. ada sesiapa macam saya?

7 Balas

ada jugak dapat ubat baru, tpi tu lah sama je ,ni last nurse bagi pasni xde dah dia kata, risau je rasa... sbb takut sgt org kata kalau xmkn mcm2 boleh jadi, thanks korang yg share pendapat smua. ❤

Aah bgth misi kat kk. Ckp ubat xserasi. Nanti dpt la ubat lain tu. Mcm sy dlu zincofer xblh telan waktu awal preggy. Skng da ok

Sy dlu doc tukar kod maltofer..sbb x leh telan ubat dr klinik..ckp ngn doc ye

Bgtau doc.. Ad kes doc gntikn dgn supliment lain...

Tak ngam dgn ubat tu laa kot

Sya pun mcm ni dlu

sama la