Folid asid

Hai mommy , ad tak mommy kat sini yg tak bole langsung nak telan folid asid , org cakap makan time perut kosong tapi bila sy makan even malam or pagi still tak boleh makan , bila makan je terus muntah balik folid asid tu . risau sbb orang kata bahaya kalau tak ambil ubat . 😢

1 Balas

i telan dgn air sis , sbb folic acid boleh hisap but i prefer telan dgn air with oren sun tu tnpa gula...if tak nurse akan tukar with obimin