Tak boleh telan zincofer

Saya tak boleh makan zincofer kalau try maltofer pulak boleh ke Dan ada jual di farmasi tak

1 Balas

sy pun tak boleh. muntah. tapi sy tukar waktu makan. makan time nak tido. rasa nak muntah je tido. 😌 kalau nak tukar ubat tnya nurse dulu ye baru tukar maltofer. maltofer org ckp sedap rasa coklat. tapi kena tnya nurse dlu jangan mandai gi beli

1y ago

Sy selepas makan zincofer mesti kunyah gula2 atau buah. Nak baring tido malam tu baru sy makan ubat tu. Maltofer atau iberet boleh ganti zincofer. Ya ada jual di farmasi dan klinik2 swasta.