Biskut coklat

Saya suka sangat makan biskut coklat sejak pregnant.boleh ke hari2 makan biskut coklat .contoh oreo dan biskut tiger

2 Balas

jangan amalkan makan makanan manis sis. nak elakkan gdm juga. banyak kesan tak baik baby dlm kandungan kalau ada gdm. boleh makan,tetapi bersederhana. nanti baby besar sangat dlm kandungan,susah nak keluarkan.

tak digalakkan , sebab kalau biskut oreo tu manis , mkn jarang bolehla. sbb time pregnant digalakkan makan makann yg sihat2😊😊