Biskut baby

Anak saya 10 bulan. Selain dari makan puree dan bubur, Kadang2 saya try bagi biskut baby tu. Rusk. Tapi baby xnak makan. Bile bagi die biskut tiger yg putih tu, kemain suka lagi die makan. Tapi boleh ke umur 10 bulan makan biskut tiger tu?

1 Balas

biskut tiger tu ada garam gula. memang baby suka sebab manis puan. bawah 2 tahun tak perlu garam gula. baby umur 10 bulan dah boleh tukar tekstur slow². umur mcm tu dah boleh mkn family food cuma takde garam gula. if anak suka makan finger food bole buat potato stick. nugget homemade, sweat potato ball with cheese. lempeng pisang.

3y ago

Tu la. Kemain suka lagi bile bagi biskut tiger tu. Lepas tu baru terpikir. Risau plak. Thanks ye for the idea