Masih tertanya

saya sudah lewat 8 hari berdasarkan app. Period saya normal. 28/29 setiap bulan. Bulan ni macam pelik, hari ni dah 6 april masih lagi tak period. Perut sebelah kiri terasa sedikit keras. Dan, Saya terasa mcm ada air mengalir petang td di bawah, tapi saya check tiada apa. creamy discharge saya agak banyak sedangkan saya before period akan dry. Saya dah cuba upt, smlm agak samar. Tapi harini macam takde. Saya confuse. Patut ke saya pegi klinik biasa ? Apa yg saya perlu bagitau doktor ? Period lambat atau nak check period ada ke ? Maaf. Saya baru berkahwin. Jadi banyak yg masih confuse. Harap sudi share info.

Masih tertanya
6 Balas

saya MCM awak juga awal berkahwin Harini dble Line esok tkde .. dan lepastu period mai

camne yer sis?dah check upt ke?moga dipermudahkan urusan sis

1y ago

Harini tak. Sebab seharian sibuk. Saya igt nak beli clearblue digital. Maybe besok.

Sis try upt murah dulu if preggy try yg mahal

1y ago

Saya dah cuba strip yg biru beli dkt shopee. Berkali dpt samar. Tp lepas few days dia takde.

Try pkai upt clearblue digital.

try cek upt

Cek upt