Saya sudah Berhenti Menyusui Selama 3 Bulan Tapi Puting Masih Ada Susu Jika Ditekan Dan Susunya Berwarna Kuning Pekat, Apa Tandanya Ya?

1 Balas

Hi sis, bila sis memutuskan utk berhenti menyusu, badan akan mula berhenti menghasilkan susu. Tapi proses ini tidak berlaku semalaman. Semasa proses ini, anda mungkin menyedari susu anda berubah warna dan consistency. Susu kuning biasanya sebahagian proses ini dan secara amnya, sis tak perlu risau =)