Waktu malam bby aktif

Hi momies.. Baby biasanya Start berapa bulan mcm rase gerak2 tendang2 Ye? Saya baru 5 bulan waktu malam y sllu rasa aktif bby tendang2 gerak2.. Siang kurang.. #firstmom #firstbaby #ingintahu #jangandibully

6 Balas

Sama sis 5bulan. Baby sy akan aktif pagi 7-8 pagi pastu senyappppp. Nanti pukul 1 pagi mula la dia hehe seronok sangattt even kadang sakit betul haha

sy siang malam sme je...kalau baby sedu..smpai stgh jam..10 saat skli..kalau tendang rse kuat sikit dr sedu...cube gosok bahagian pusar..rangsang die

sama sis. mcm bersenam dia mlm2. sy pun 5 bulan jugak. pdhal nk tido hadoiii la. 😅🤣

sy pun mcm tu sis..aktif waktu mlm..siang ade gerak jg bila sy berehat..

sy pn sma.. 5bulan dh rsa.. lgi aktif time mlm

hi..sya pon sama..bby aktif waktu mlm..