usaha untuk hamil bayi perempuan ?

Saya start period smlm 2hb..kalau saya plan utk hamil bayi ppn,waktu yg sepatutnya utk bersama adakah bermula dari 16hb ke 20hb??21hb adalah waktu ovulasi..maaf,saya ibu yg dah punya 3 anak lelaki..??.. Terima kasih yang sudi berkongsi ilmu...

usaha untuk hamil bayi perempuan ?
3 Balas

Nak lebih tepat sis try gune opk test. Sgt tepat sbb lain org lain hormon dia. Bila guna tu, kita tahu bila kita subur. Edit : Oh maaf pasal tips bayi perempuan tu sy rasa sis kene jaga pemakanan 2-3 bulan sblum plan ada anak lagi. Tu sis bleh rujuk article medic sbb sy pernah baca. Tp apa apa pun semuanya rezeki dr Allah 😇

Check calendar cina bukan app ni

ni app apa