TTC

Maaf,kalau soalan agak sensitif ? nak tanya pndapat yg lain juga la.adakah waktu bersama suami jg mempengaruhi utk hamil?sebab saya bersama suami biasa dia waktu malam sebelum tidur ? kalau dah subuh ataupun awal pagi tu memang tak pernah ? boleh dijadikan sebab lambat utk hamil jugakah tu? maaf,hehe..malu juga nak tanya sebenarnya,tp nak juga tahu.

2 Balas

Boleh je. Cuma sy Ada baca time 3-4am Tu lebih aktif. Tp rsnya boleh je bebila asalkan waktu subur.

4y ago

Okay tq sis..nnti cuba 😊

Bila2 pun bole..