mual hilang

saya start morning sickness (muntah )minggu 7 dan 8..then dah masuk minggu ke 9 terus hilang muntah2 tu..normal ker??risau juga sbb dah biasa dgn muntah suddenly muntah hilang..bila baca artikel dah mcm tanda2 keguguran senyap..ada sesiapa y mengalami bnda y sama?

12 Balas

Alhamdulillah.. Xde ap tu.. Ad org muntah berpnjgn, ad yg skjap sgt je alahan dia.. Jgn risau sis.. Sy alhamdulillah dr 1w smpai dah nk msk 33w ni xpernh rsa muntah, alahan apa2 atau sakit2 pinggang ke apa.. Semuanya normal mcm biasa.. Kesihatan pn alhamdulillah sepnjg 8bulan ni..xpernh rs demam ke apa.. doakn sy bersalin pun nanti Allah permudahkan jugak..

11mo ago

amiin..harap okay lah sbb nk kurangkan gelisah kat otak ni..semoga dipermudahkan urusan liza nk bersalin..