mual hilang

saya start morning sickness (muntah )minggu 7 dan 8..then dah masuk minggu ke 9 terus hilang muntah2 tu..normal ker??risau juga sbb dah biasa dgn muntah suddenly muntah hilang..bila baca artikel dah mcm tanda2 keguguran senyap..ada sesiapa y mengalami bnda y sama?

12 Balas

Normal sis. Saya macamtu juga. Tapi alahan saya hilang masa 14w. Semalamnya masih tak boleh telan nasi. Puas paksa makan, tetap tak boleh. Asek rasa nak muntah. Tiba2 esoknya berselera. Macam2 makan sampai pedih ulu hati sebab perut penuh sangat ? husband pun pelik. Dari berat turun 1-2kg sebulan, terus naik mendadak sebulan naik 4kg selama 3 bulan berturut2 ??

12mo ago

sama...skrg asyik lpar...mkan sentiasa ..tp kuantiti yg sedikit...supaya xmasok angin