Appointment

Saya sptutnya ada appointment untuk checkup kandungan 25/03 lepas.. Tapi sy tak pergi disebabkan takde duit.. Saya buka buku di klinik swasta.. Due sy lagi seminggu.. Boleh ke prgi ke KK untuk checkup?? atau tunggu je turun tanda nak bersalin ? Hmm sedih mikir keadaan mcm ni.

6 Balas

Cek up swasta mmg mahal.. Tp sy rasa boleh je pergi kk.. Kk yg berdekatan kwsan awak tau.. Pergi tanya dlu.. Rasanya dorg boleh terima janji awk ade buku tu.. Ckp elok2 rasa diorg boleh fhm.. Take care k..

Cube trai kol klnik y brdktn .. Sbub mem sy ad buat bku pink kt swasta pahto dia buat bku kt klnk kerjaan .. Then checkp kt kerajaan jew

Maaf sis, sy nak tanya knapa plak sis check up kat swasta sblum ni? Nape tak kat kk je?

4y ago

Myb nak mudah . Sbb swasta kan lg cpt process dia . Lain org lain pilihan dia mungkin dia x expect akan ada mslh kewangan .

Boleh pergi kk sis. Tp make sure details baby buku pink semua tu ada lah.

gi kk free je..lmbt skit la tp kt kk lg check detail dr swasta..

Wish you and baby well. :)