Sakit di tulang miss v

Normalkah 29week rasa sakit di tulang miss v.. Nk bngun tidur atau bangun dari duduk pun sakit..

10 Balas

normal, baby makin membesar dalam rahim kita. lagi nk dekat due lagi makin kita rasa xselesa dan sakit. masa 1st pregnancy pon sy pernah rasa dn tanya misi kk. misi kata normal. akan okay after bersalin. skrg tengah pregnant 2nd baby rasa sakit tu lg. stat rsa masa dlm belas2 week haritu lagi. skrg 30weeks dh. tanya doctor tmpt sy checkup pon jawapan sama. normal

sama 🥲 sya baru 27 mingu pun sudah mengalami rasa sakit everytime bangun tidur atau mengiring badan dari kiri ke kanan. Tp after sudah jalan2 skjap hilang sudah rasa sakit tu. Cuma everytime selepas bngun pagi tu ja 🥲 nak duduk pun sakit

1y ago

Btull... Sama syaa sis 🙁

sis semua.. time kita mengandung ni tulang kita jadi regang dn longgar.. kna ambik supplement yg bersumberkan kalsium.. saya ambik sumber kalsium Ostenutrix shaklee.. kalau nk tahu detail boleh pm saya di ws wasap.my/60193069118

sma lah sis .. sya pun tgh hadapi skrg .. nak bgn dri ddk dari katil trasa sakit kat bhgian miss v , kadang kalau nk bgn dri ddk nk kena gengam tepi² sofa bru dpt bgn 😌😌😌

same laa dengan saye.. kadg rse nk menangis bile rase skit mcm ni, nak nak bile nk sarung seluar atau angkat kaki sbelah memang trase sakit tu 😭

1y ago

Btull.. Nk pakai seluar tu ya Allah rasa hahaha

sama juga dgn saya, sekarang sedang alami....anak first dulu xrasa sakit...ini baby 2nd.. berbeza pregnant anak first

Sama 😫 sakit sgt² .. nak bgon terasa perit , nak pakai seluar takleh angkat kaki tinggi² ..

Saya 26w pun dah start sakit kat tulang pelvic tu. Lama lg nak tempuh sakit tu...huhu

Sama dgn saya , kdg kena urut² dulu . Baru bole jalan , sakit sgt .. hhmm 1st mom

sama ..tgh mngalami sekarang .. sama week jugak 🥲