Hi mommy ada sakit kat area miss v tk??

Sy baru 33w 3 days..rasa sakit kat bwh miss v tu tanda apa ye?#bantusharing

5 Balas

yes sama..lagi2 kalau berdiri/berjalan lama sgt..rasa nak pakai wheelchair je bila berjlan 😅, tanya doc kk hari tu ckp sbb tulang pelvic kita dah merenggang sbg persediaan baby nak masuk laluan so muscle dekat situ pun efek juga..

normal kot ..sy dari 30w dh rasa skrg 34w ..mngkin sbb bby skrg dh brada kat bwah ..bby sy aktif ..kdg2 miss v sakit sngt smpai tak selesa

2y ago

ye scan KK masa 32w kepala dia dh kat bawah

Sama lah saya. Certain masa mmg sakit. Nak nangis pun ada juga. Nak jalan pun tak larat

sya pun sama start jd 31w . lega bila baca komen2 yg lain .

saya pun sma..28w dh bgitu