Ade tak kat sini yg bersalin 36 minggu...mcm mna ye..baby okay tak

Saya skrang 36 minggu doktor kata baby dh turun ke bawah... Berat baby bru 2.44

1 Balas

sy 3 org ank bersalin 36minggu..y no 7 ni just misi n doc Suh standby jgk sbb ttp ada potensi awal.. alhamdulillah ank2 sume sihat..y sorg tu kecik sikit 2.3kg tp alhamdulillah xde prob n xkena wad.xpe awk ada smnggu lg nk 37week..klau bb dah ke bawah tp xde contraction xyah isau.klau bb nk kuar dah insyaAllah bb awk ok je tu

10mo ago

Alhamdulillah... harap2 semua okay..terima kasihh 💕