sakit bawah prut sblah kanan

Saya skrang 32weeks . dn mau tnya pada ibu" memang perkara biasa ka kalau sakit prut bhgian bwah sblah kanan . kdng smpai tak boleh baring dngn bdiri bejlan sbb sakit mencucuk" . kdng pndai brpndah sakit ke sblah kiri . pnggang sakit kadang" . sakit bwah prut ni bkan sllu cma selang 1@2 hri dtg balik sakitnya . ni memang prkara biasa ka atau ad yng boleh mmbhyakn kndgn

1 Balas

Kalau sakit macam rasa berat bawah tu normal sbb baby dah turun ke bawah. Kalau sakit melampau, better refer dgn doc. Takut kencing kotor

4y ago

Better refer dgn doc. Yelah sbb kita tak tahu dalam tu mcm mana kan.