Penantian selama 1 tahun 10 bulan

Saya seorang pejuang 2 garis.. bila tau je period suda limpas seminggu lebih tdetik hati ingin cek wlupn takut mau cek sbb takut kcewa sbb slama ni x pnah dpat 2 line.. tapi syukur selepas cek cepat naik 2 line trs paginya bli clear blue digital dan x sngka 2-3weeks suda🥺🥺 sesunguhnya byk cabaran yg prlu dihadapi utk yg TTC tetapi pcyalah usaha dan doa psti mbuahkn hasil dan Tuhan psti mndgr doa2 kita. Doakan sya ya spya sihat spjg khamiln.. dan sy doakan ibu2 d luar sna yg mgndung spya diberi kshtn yg baik kpd baby dan yg masi TTC jgn bputus asa ya

Penantian selama 1 tahun 10 bulan
1 Balas

Alhamdulillah.. tahniah sis..smoga kandungan sis sihat..jaga mkn..bykkan rehat ye..