Upt awalnya makin terang, sekarang samar

Saya sekarang week 6 nak masuk 7, mula2 upt saya makin terangg.. kemudian sekarang jadi samar.. risauuuu, esok 30/1 baru nk pergi appointment scan🥹 ada tak mommies pengalaman mcm ni jugak? Saya first timee… dh lewat period lebih 2minggu.. helppp

3 Balas

hai sis.. be positive tau, dont worry esok pergi appointmnt inshaAllah baby baik2 saja.. jgn terlalu risau n fikir bukan2. doa banyak2 tau. n jangn cek upt lg 😘

Siapa suruh buat UPT? Kan dah risau. Nnt tengok perkembangan kandungan masa appointment. Sediakan soalan kpd nurse / doktor utk nak tahu apa2.

Kdg sbb kerap kencing, jgn rsau sy pun cmtu. Bila kerap kencing pun pnyebab jgk. Urine jd cair. Jgn fikir sgt ok

5mo ago

Iyaaa sis, semoga baby dlm keadaan sihat