Lewat period. Upt samar

15 hari lewat period. Upt masih samar sangat. Period sebelum ni normal setiap bulan. Ada tak yang ada pengalaman seperti saya? Upt lambat nak terang #ingintahu #SeriusTanya #pejuanggarisdua #Semogaadarezekibuatsaya

Lewat period. Upt samar
15 Balas

sy pn ad pngalaman mcm ni test upt dua kli samar2 je .. sy test lg smnggu line terang pstu g scan nmpak kantung je sbb masih awal lg .. lgipun masa sy test upt 2 kli tu period x delay pn lg saja test sbb rasa tak sdap badan .. test mmg preg firasat kita kan dpt merasa yg kita preg . alhmdulillah skrg preg 8 bln

mcm saya lah last period 30/7 bulan 8xdtg cuba cek upt dkt 5kali xada lpas tu mls nk cek dah biar je masuk bulan 9 cek upt dua line terang xpuas hati cek lagi upt mmg sah dua line pekat rupanya prngt alhmdullh skrg dah 4bulan

test lg smnggu sis. kalau makin terang baru boleh konfem. kalau scan terus skrg, lgsg xnampak apa. saya punya line dua2 terang pon scan xnampak apa lg

saya mcm tu skrng sis , tapi sya bru 5 hari late period dh cek up tpi lagi one line before ni pn period okey bru ni je buat hal period ni

Mcm saye awal2 dlu lps 3w bru terang https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

InshaAllah ade dah tu. Tunggu je lagi seminggu gitu sbb saya pun masa anak ke dua sama macaam ni. Nak lagi kepastian pergi scan kat swasta.

2y ago

sy dh scan kat swasta tapi x nampak apa.. upt pon hri2 sy cek tapi samar ja 🤣 appointment hjung bulan 12 utk scan lg skli.. mgkin ovulasi lmbat kot

nnti sis try 1 minggu dari sekarang sya dulu anak pertama pn macam ne sya tunggu 1 minggu lagi baru line terang❤️

saya sama mcm awak.. dah masuk sebulan lewat period, baru la upt nak nampak terang..

reoeat upt lain https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

Saya pon lewat smnggu,xprnah delay..check samar2 skali 2,3 hri lepastu period..😭😭