Assalamualaikum, hanya ingin meluah 🕊

saya sekarang sarat hamil 35week dan dah sebulan saya kehilangan arwah suami, saya rase down kadang banyak termenung, malam sebelom tido mesti sebak, selalu fikir boleh ke saya jadi ibu yang kuat untuk besarkan anak yg akan lahir ni tanpa suami, akak ipar saya baru selamat bersalin, sebak saya bile tengok suami dia pangku anak dia, terus saya terkenang nasib saya, sian baby saya yg bakal lahir nanti takda ayah, belum lahir dah jadi anak yatim , hanya allah je tahu apa ade dlm hati saya, saya tak boleh nak luah dekat family sebab saya tanak dorang risau, hanya allah tempat saya mengadu, maaf ya saya hanya ingin meluah rase dekat sini . saye dah 2x buat whooley test di klinik untuk detect sekiranya saye ade simptom kemurungan dan dah refer ke kaunselor, insyaAllah semoga baik2 shj, doakan saya kuat untuk hari2 yang akan datang, semoga ada pelangi selepas hujan . saya percaya ujian yang allah bagi ni untuk saya dekat kan diri dengan Nya ❤️ - semoga mommy2 yang baca ni dipermudahkan urusan untuk bersalin nanti. Aminn 🤲🏼 #firstbaby

9 Balas

moga mommy kuat! teruskan semangat. isyaAllah semuanya akan baik²