Assalamualaikum, hanya ingin meluah 🕊

saya sekarang sarat hamil 35week dan dah sebulan saya kehilangan arwah suami, saya rase down kadang banyak termenung, malam sebelom tido mesti sebak, selalu fikir boleh ke saya jadi ibu yang kuat untuk besarkan anak yg akan lahir ni tanpa suami, akak ipar saya baru selamat bersalin, sebak saya bile tengok suami dia pangku anak dia, terus saya terkenang nasib saya, sian baby saya yg bakal lahir nanti takda ayah, belum lahir dah jadi anak yatim , hanya allah je tahu apa ade dlm hati saya, saya tak boleh nak luah dekat family sebab saya tanak dorang risau, hanya allah tempat saya mengadu, maaf ya saya hanya ingin meluah rase dekat sini . saye dah 2x buat whooley test di klinik untuk detect sekiranya saye ade simptom kemurungan dan dah refer ke kaunselor, insyaAllah semoga baik2 shj, doakan saya kuat untuk hari2 yang akan datang, semoga ada pelangi selepas hujan . saya percaya ujian yang allah bagi ni untuk saya dekat kan diri dengan Nya ❤️ - semoga mommy2 yang baca ni dipermudahkan urusan untuk bersalin nanti. Aminn 🤲🏼 #firstbaby

9 Balas

Semoga اَللّهُ beri kekuatan buat akak. أَن يَشَاءَ اللَّهُ anak yang lahir bakal menyenangkan akak, banyak memberi kegembiraan pada akak آمينَ يَا مُجِيبَ السَّائِلِينَ. اَللّهُ uji akak tanda اَللّهُ sayang akak. Semoga akak dikurniakan ketenangan jiwa, dipermudahkan segala urusan melahirkan, dilindungi dimana jua akak berada, dimurahkan rezeki seperti air zam zam yang mengalir. آمينَ يَا مُجِيبَ السَّائِلِينَ

Salam takziah. Semoga asbab kesabaran dan keredhaan awak melalui ujian berat ni, Allah kurniakan limpahan berita gembira buat awak & anak dalam kandungan nanti. Tak dapat bayangkan kalau kami ditempat awak. Allah Maha Tahu setiap kemampuan hamba-Nya. Ternyata awak salah seorang hamba-Nya yang sangat kuat. Kami doakan awak dan anak sentiasa dalam rahmat Allah. Semoga arwah suami awak ditempatkan dalam kalangan orang yang dikasihi Allah 🕊

semoga anak awak jadi kekuatan utk awak utk terus kn perjuangan awak. big hug sis❤️. suami awak pergi dgn tinggalkan zuriat yg tak ternilai utk awak jaga. Dia tak tinggal kan awak keseorangan. dan awak adalah yg terakhir dlm hidup dia utk selama lamanya. you are stronger sis💪❤️. semoga urusan awak dipermudahkan. semoga rezeki awak juga mengalir tak putus2 seperti air sungai yg mengalir❤️

Semoga awak kuat dan ikhlas ye sis dengan ujian yg allah bg Bukan semua perempuan dapat rase ape yg sis rase, insyaallah akan ade yg lebih baik dah allah sedia kn untuk sis, yg penting sis kene banyak bersyukur je, insyaallah anak sis akan ganti kn sosok yg pernah hilang keep strong sis ❤️

Moga diberikan kekuatan sis. Kuat ye untuk anak, bukti cinta awakk dgn cik suami. Tmpat untuk lepaskn rnduu. Moga mmpu mnjd ibu dan ayah yg baik. Insyallah fmly ada untuk support awakk. Dunia ni smntra je skjap sngatt. Insyllah akhrt jua bkekalan. Big hug for u sister.

semoga Allah mengangkat darjat puan yg tulis luahan ni .mudahkan dia ya Allah...mudahkan urusan nye ya Allah...cekalkan hati nye, kuat kn dia lindungi dan rahmati dia ya Allah

sebaknya bila baca bnda cmni , smoga akak kuat dn jgn trlalu bnyk pikir ok? smoga dipermudahkan segala urusan ye kak ❤️

semoga diberi kekuatan untuk sis , moga dipermudahkan bersalin nanti , ibu n baby sihat , sis kuat tau 🥰

moga mommy kuat! teruskan semangat. isyaAllah semuanya akan baik²