HUBUNGAN SUAMI ISTERI

Saya sekarang pregnancy kedua. Baru hampir 7w. Banyak benda saya dah lupa segala pantang larang / keperluan semasa pregnant. Jadi soalan saya, bila kita berhubungan dengan suami, dalam sedar tak sedar, saya tak tahu adakah ia akan memberi kesan kepada janin (terlalu kuat /terlalu lasak)? Ada apa2 nasihat atau tips?

2 Balas

๐˜š๐˜ข๐˜ฃ๐˜ข๐˜ณ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฉ ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ถ... ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฏ๐˜จ๐˜จ๐˜ถ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ด๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜ต๐˜ณ๐˜ช๐˜ฎ 2 .. ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ณ๐˜ถ ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฉ... ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ฆยฒ ๐˜ข๐˜ธ๐˜ข๐˜ฌ ๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ด๐˜ถ๐˜ด๐˜ข๐˜ฉ.. ๐˜ซ๐˜ข๐˜จ๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ณ๐˜ช. .

utk first trim ,tak digalakkan utk bersama, kalau nak boleh tapi kena hati2x ,tak bole kasar n kalau ada darah kena stop.v