makeup

Saya sekarang mengandung 9w, jadi saya nak tanya pd ibu2 yang berpengalaman foundation apa yang sesuai dan selamat untuk ibu yang mengandung ye? Sebab setahu saya ada bahan dalam foundation yang tidak sesuai untuk ibu mengandung. Boleh cadangkan tak foundation,bb atau cc cream untuk ibu mengandung yang boleh dapat di Watson.

1 Balas

Seeloknya elak pakai makeup sebab chemical substances, kebanyakan memang ada bahan kimia. Cuba tengok kalau dia state all natural mungkin boleh cuba