moms

Saya sekarang hamil 34 weeks. Anak sulung berusia 1 tahun 5 bulan dan saya ibu yang bekerja. Ada masanya saya sangat stress sebab rasa gagal menjadi seorang isteri dan ibu. Anak sulung sangat manja sekarang dan minta perhatian lebih. Adakah dia tunjuk perangai kerana bakal mendapat adik? Normal kan? Huhu.

1 Balas

Normal, sis. Nanti boleh pujuk dan tarik perhatian dia supaya dia rasa disayangi walaupun sudah ada adik...

5y ago

Ok sis, tqq. Rasa down lepas marah anak semalam. Huhu