Anak sulung taknak kat saya 🥺

Hai ibu2 Normal ke anak sulung kita taknak dah sejak ada adik dia taknak saya mandikan , dia taknak semuanya hanya nak dekat nenek ,atuk & ayahnya kadang rasa down sangat sebab tengok anak jadi lain , adakah salah/silap saya ke ? Apa cadangan ibu2 semua ya ?#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

mungkin anak puan rasa puan jauh dgn dia. bnyk time dgn baby. xpe pujuk slow2 okay. cakap puan syg dia. selalu peluk dia. inn shaa allah, lama2 nnt pasti dia okay balik.

1y ago

nnt puan dh sihat sikit. puan pujuk dia okay. puan jgn stress2 tau. puan pon nk kena sihat betul2 dulu. inn shaa allah, nnt dia okay ya

nnti puan try tackle hati dia dgn slalu peluk dia.. dan kata syg pd dia...bila hari2 buat mcmtu in shaa Allah dia akan ok balik....mg dpmudahkan segalanya..aamiin.

1y ago

sm2 kasih 😉