32 minggu

Saya sekarang dah 32 minggu..tengah berkeje...ade tak yg tengah sme mcm saya.

22 Balas

Sy dh 37weeks...masih bekerja..walaupun dh rs berat sgt perut ni..plan nk bekerja smpai 38weeks..pastu nk apply dh cuti bersalin.tp ramai plk yg kata sy ni mcm dh nk beranak dh,sbb perut dh turun bwh dh..😅 doakan sy supaya ibu n baby selamat ye..sy doakan semua bkl ibu jg d permudahkan segala urusan n selamat melahirkan...aminnn

Saya anak petama best lah kerja di restaurant so saya suka berjalan je walau pun bos bagi kerja dalam office jee mcm bosan sbb duduk , pergi kerja pun saya suka naik motor sbb cepat sampai sampai pecah air ketumban , tp yang kedua nii bosan nyee suami suruh duduk rumahh ... tp setiap petang saya suka berjalan dari rumah ke tasik area umah ..

Saya 36weeks , still buat therapist massage tuk customer .. lagi best , klu ada kontraksi pun tak brapa nak Rasa sakit sngt and pengalaman sya lebih senang tuk melahirkan kelak .. sbb bnyk bergerak

sy pulak pagi nak pegi keja, saket. suami outstation. mtk tlg kwn hantarkan. lps check, trus kena masuk labour room.

Sy 34week bkje lagi... Tp nmpknye mcm dah xlrt nk bwk perut.... Xlrt sy mc or cuti je nsib baik bos phm keadaan sy

masa sy preg sehari sblom bersalin kje lg. tp ikot badan ibu msg2 ye. jgn pksa diri.

Saya 31week 5hari, baru berhenti kerja sebab tak larat nak bawak perut 😂😂

saya 38 mggu still keje lagi..banyakkan pergerakan nk bagi senang baby keluar

Saya 33 weeks masih bkerja..tp badan cepat penat n sesak nafas sket..

Sy 33minggu..Masih lg berkrja n drive prgi kerja 😂😂..