Hai..... Ade tak macsm saye .. Nak masuk 32 weeks.. Masihh bekerjaaa... Angkatt tangan.. Tq

#32 weeks

31 Balas

saya 32w4d masih lagi kerja.. so far masih larat lagi lah cuma kadang² pergerakan tu slow.. skrg dh kerap sakit di tulang pinggul kalau baring/tidur.. pusing kiri kanan mmg x lena.. ni pun tgh dlm dilema bila nak apply cuti besalin due plak 18/1 😄.. hopefully baby dpt lah tunggu daddy dia balik bercuti baru keluar.. kalau tak mmg kalut lah sorang² hadap time nak branak coz sy & husband pjj..

34w today Masih drive kete manual ulang alik hntr n abik ank skolah, masih urus ank kecik yg bru nk msok 2tahun 😅 masih urus rumah n anak2 mcm biase dr pagi smpai jam4 non stop kerja masuk dot rehat ptg kjp 1~2jam sambung lg masak n mngemas sementara suami nk balik kerja 😵😵 https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

saya berniaga.. tapi mengandung yg second ni alah terok.. perut 7 bulan dah start rehat duduk rumah . tapi niaga online tetap berjalan macam biasa ..cod PON on macam biasa.. 🤭🤭 32 week jugak..due awal bulan 1... tapi sakit bahagian bawah makin kerap sekrg.. masa yg first xda pulak sakit2 bawah macam ni..😅😅

2y ago

same la due kita

Sy 35weeks and masih berkerja. Sy terikat dgn payroll company, so terpaksa settle kan gaji dulu baru tenteram nak cuti. InsyaAllah 37minggu baru nk cuti, harap sy masih kuat. doakan saya ya 🤲🏻 Saya doakan semua ibu2 mengandung yg masih bekerja time sarat mengandung sentiasa dipermudahkan urusannya…

sayaaa. 32weeks 4days. masih kerja. tp sy kena bersalin awal, 37weeks. esok baru nak jumpa pakar o&g utk ambil tarikh warded. lepas dpt tarikh tu, sy nak wfh. kira last kerja kat office bulan ni. sbb HR bagi wfh. alhamdulillah

Saya pun masih bekerja lagi.. Due bulan 1 ni.. Kerja lagi sampai bulan 12.. Turun naik ofis plus toilet pula dekat bawah lagi lah kuat turun naik tangga.. Apa boleh buat sebab kerja.. Kaki jadi cepat bengkak sebab kuat jalan..

kalau ikutkan saya x kerja, tapi sebabkan dah dipanggil posting kerja gov bulan depan terpaksa la bersakit2 pun pergi kerja hahaha. harapnya 2-3 minggu sebelum due dapatla cuti. skrg 32weeks, due bulan 1 huhu.

1st pregnancy - sy berkerja smpi hari bersalin awak. tak sempat apply cuti. baby keluar masa 38weeks 2day 2nd pregnancy - masih berkerja sampai sekarang 32weeks++ mcm awak juga. due bulan 1

Saya sis . Since awal pregnant bekerja & berniaga di luar sampai sekarang 34 weeks 4 days dah still meniaga di luar . Due lagi sebulan je ni . Wallahualam if baby nak keluar next month .

Sy 30w. Sy x bekerja & suri rumah. Tp sy laa amik anta anak skolah, p supplier restock barang bisnes 😂 buat live. Susun angkat stock. Packing & pos barang. Xtau laa bila nak stop 😆😁

2y ago

sis wanita hebat. jangan la cakap tak bekerja. suri rumah pun satu pekerjaan tau. tu sis bisnes sendiri, tu pon kira bekerja juga. apa2 pun moga dipermudahkan urusan sis.