Jerawat masa pregnent. Normal ke?

Saya sejak pregnent ni. jerawat makin banyak kat muka. dh pakai macam2 pun masih masa. salah satu hormon jugak ke?

8 Balas

Yes hormone, normal. Dont worry nanti lepas bersalin ataupun sebelum ia akan hilang. Minum air yg secukupnya dan cuci muka dgn air sejuk at least boleh kurangkan or hilangkan sikit jerawat

sy pn kna..jerawat teruk..dgn hitam,kulit kusam..tp xpala,utk baby..hadap jugakla..smpai kdg lupa dah bab diri sendiri..😅

lain tuan badan lain hormon Masa ngandung nya...just enjoy the flow

normal

ya sis

Normal