Zincofer naik jerawat

Ibu² yg ngndung ad ke yg mkn zincofer jerawat naik atau Sbb hormon ngndung .. Muka sy naik jerawat bnyk besar² Pulok tu penuh satu muka dh try mcm² pencuci muka ubat jerawat still tk jln .. Nk cuci muka pn sakit😭.. Seumur hidup ni kali pertama merase jerawat penuh satu muka ..

Zincofer naik jerawat
2 Balas

Biasa la sis... Kadang2 org cakap pmbawakan baby....sy pun dhn Tiba2 muka hitam bila tanya dokter dia cakap xpa.. Pembawakan baby x sama.. Sy pun dah stat ada jerawat dah

mngkin sbb pembawakan awak.. sya pn xpnah² ad jerawat besar² kli ni pregnant naik silih berganti dia naik.. skit sgt bila dia besar n cekang haha..