Ujian TTC rumah tangga

Saya sayang kat rumah tangganie... Dalam bulan nie saya tak pregnant maka saya akan bercerai dengan suami saya 🥲 saya hanya mampu berharap dah berdoa semoga ada keajaipan dalam rumah tangganie.. doakan saya kawan2.. saya ada simptom macam pregnant entah sebab stress ke apa 🥲😭nak test pon takut kecewa.. hati saya amat lah hancur perkawinan nie berpisah disebab kan zuriat.. mcm tak guna jadi perempuan saya nie... Hari2 nak nangis

4 Balas

knp awk salahkan diri awak..awak Tau ke y awk y x blh peknen..awk ke y bermasalah..awk ke y x kuarkan telur sebaiknye..ramai beranggapan bile x peknen pempuan y salah.lelaki pun bermasalah y xleh bg zuriat.tp bile ego nmpk bkn kurang lelaki.care nk Tau g wt ujian kt spital.bapa spupu sy berkawin n bercerai sbb xdpt ank..so berkawin lain..xdpt jgk ank..walhal bekas isteri berkawin laki lain beranak pinak.so masalah ni kena hadap same2..jgn tunding menunding..Allah suh manusia tawakkal usaha.dunia dah maju blh cube care mne2..berdoa..x dpt skarang mgkin satu hari nnt bile Allah Kate dh smpai mase.senang pulak xdpt ank care berpisah..kire berkawin mmg xde rasa cinta..redha dgn ujian Allah.nk peknen jgn stress..enjoy..lg stress lg ssh.hormon kena stabil..same2 cipta moment indah..sy doakan awk d beri rezeki dn dpt ape y awk hajat

allah, kalau dia nak tinggalkan sis sbb ni x perlu la sis mengharap sis. manatau sis jumpa jodoh lg baik. sis blm pregnant bukan salah sis tp blm rezeki. klu dah sampai nak tinggalkan sis sbb belum mngandung ntah nnti lepas dah ramai anak lg naya sis. semoga semua urusan sis d permudahkan and ada jalan yg tebaik sis. be strong 💪🏻

Mcm sya la ex tingalkn sb zuriat..puan kena sabar mungkin jodoh smpai stu sja. Satu hari nanti akan ada y hadir dalam hidup y lg baik dr psgn prtma.Bila psgn undur diri bawa bincng elok2 klu dia nekad..lepaskanlaa.Kdg2 Allah blum bg zuriat sebab ni laa adanya perpisahan...

klau suami yg nk ceraikn ... klau saye jd awk cancel pregnant biar je cerai kn dia igt awk kilang ke ? syg sbb poen jeke ? klau pregnant pun saye lg rela berpisah klau sbb xde ank dia suare kn cmtu