apa perkembangan baby 4 bulan selain mengereng & bersembang?

Nak tau perkembangan baby step by step.sebab sekarang dah pandai angkat kepala nk bangun tp belom meniarap,merangkak

2 Balas

Tak sure sis. Baby ni perkembangan lain2. Anak saya 4 bulan dah meniarap. Masa 3 bulan tu dah boleh telentang & mengesot. By 5 month dia dah boleh merangkak & diri sambil pegang kerusi. Cuba buatkan tummy time untuk anak sis. Tapi jangan risau sebab macam saya cakap, perkembangan diorang ni lain2

3y ago

ok tq2 reply msj sy😉

utk rujukan dlm buku pink/biru baby ada tunjuk.