Baby (28week)

Saya risau. Nak kira gerakkan baby, baby kurang gerak. Kadang, lambat gerak. Saya pergi ospital, doktor cakap.. jantung & gerakkan baby dalam kandungan ok.. normal.. Tapi kenapa baby saya slow je gerakkan sejak 28week ni? Sebelum ni ok je.. Ada yg cakap baby mungkin suka tido.. tapi saya tak tahu nak percaya ke macam mana.. saya risau.. #ingintahu

16 Balas

iya sis kadang baby kuat tidur macam saya first pregnant dulu 2hari tak gera, saya g hospital cek semua ok buat ctg rupanya dia kuat tidur itu pun misi dia goncang kuat baru dia bergerak 😂 .. sis kejutkan dia minum ais ke atau makan benda manis2 ataupun goncang lah nanti ada juga dia tendang ..