Rindu baby new born 🥺

Saya rindu baby new born.. 🥺 Tapi keadaan sangat tak mengizin kan Dr segi persekitaran yg berlaku, kawan2 sy anak2 mereka kerap demam dan sakit. Jd husband tak setuju utk ada anak kecik. Yg skg ni. Da big boy. 🤭 Alhamdulillah..

1 Balas

setiap condition kesihatan anak x sama. anak kecik demam tu normal je. nak2 lagi musim virus skng ni. kalau mommy rse ok je, x perlu tkut dgn penyakit. yg penting kita jaga elok2. jgn bagi sebarangan org dkt dgn bby kite cium2 ke ape ke. lepas tu boleh psg air filter dkt rumah utk pastikan udara dlm rumah sentiasa bersih. selebih nya kite berdoa, mintak perlindungan dari Dia.

2y ago

Terima kasih mommies 😘