Sakit tulang belakang

Saya rase sakit sangat² tulang belakang.. mcm kene karen tulang blakang bahagian bawah sebelah kanan .. normal ke? Skrg 39 weeks.. tlg bagi tips kurangkan rse sakit ni.. atau normal? Dan kene biar je rse sakit ni 🥲 takot di kate mengade²..

1 Balas

Hye sis ye normal sbb kepala baby dh masuk laluan tu. sis duduk mencangkuk, buat tangan mcm ni 🙏🏻 sambil practice bernafas ye. tarik, hembus tarik hembus. sambil pinggul goyang ke kiri kanan. inshallah.

2y ago

terima kasih 😍