Sapa ada pengalaman mengandung then kene buasir ... 😌 Ada petua tak nak hlgkan buasir ni? Sakit sgt

Saya punya smp dah darah kluar sndr.. first baby ni . Ta tahu nak mkn apa dah utk sng buang air besar 🥲

1 Balas

sy skrg preg ank ke 3. dari preg ank 1st sy dh kne buasir. masa bersalin . buasir lagi besar. sbb meneran. sy cume sapu serbuk manjakani kt tempat buasir setiap kali buang air besar. dn ianya akan membaik. dn bile buang air besar sekali lhi. buasir dtg lagi. begitu seterusnya.

2y ago

Betul, sapu serbuk manjakani 😁