Please answer, kalau ada yg punya pengalaman sama ... #firstbaby

saya punya last period 1/8 so smpai hri ni dikira 7w+ & cek upt on 9/9 positive(kalau ikutkan date ni smpai la 19/9 dh 5w), gi klinik 19/9 utk scan nampak kantung shj and dr ckp baru 4w+ & akhir kata dri dr dia ckap takut baby tak berkembang, sebab ada kantung shj & baru 4 week.. #pleasehelp sy risau sgt tnggu lgi 3 weeks 😭 hope baby ade perkembangan ...

8 Balas

sama mcm sy, ikut kiraan 5w. tapi cuma nmpk ketul Kecil je. then doc suro dtg 2 mggu lepas tu