Bulu Roma Kat Perut

Rsa sblum prgnant x nmpk pun bulu roma.. Skrg prgnant.. Nmpk bnyk pulk bulu roma kat perut tu.. Tmbh2 kat grisan prut tu

25 Balas

Dsbbkn hormon tu sis..ada mmbr sy lg la..ms preggy..tumbuh misai dgn jnggut ..bnyi mcm pelik n lawak je an or mcm citer tipu..tp tula berlaku.....puas dia shave spnjng preggy 😅😅smpai dia kata..ni msti hormon jantan trlebih ni dkt aku beb..lain mcm rsnye time preggy ni..

🤣😂 samalah ngan sy.. rasa nak jee buang.. mcm ape ag dah perut.. tiap kali nak scan or cek perut mesti terdetik juga kat hati rasa malu.. tpi ape leh wat just set siap2 dlm otak sbb hormon jee nie..🤷‍♀️

Lahhh sama jugak rupanya. Sy ingatkan sy je pelik 😂😂. Sy pun rajin jugak belek2 badan perut tu time sapu lotion. Hairan jugak rasanya sebelum ni takde pun bulu2 halus kat perut. Ngandung ni ada pulak dia 😅

Hahaha kan. Naik segan dgn suami. Boleh pulak bulu halus dkt perut tu. Haih. Xkn nk cukur pulak. Hrp2 lpas bersalin, xde la bulu tu 😂😂

Sama lah kita 🤣🤣 tkjut gak ad bulu2 halus . Tp bila makin mbesar perut dah kurg lah bulu2 tu . Kat breast pn ade😂😂😂

Haha sama la kitaaaa. Sblm preg takde pun. Dah preg tumbuh byk dah jadi mcm garisan. Mmg nampak betul sume tumbuh lebat 😂

Saya punn sama berbulu ajeee sepanjang garisan tuu nak sampai ke dada dahh elok je beratur 🤣 dh rupa apa dahh

Hahahahh .. tulah . Nakal betul bulus2 ni 😂😂 Alhamdulillah skrg kurg dah

Hahaha. Sama la siss. Kadang, malu pulak bila anak2 @nurse nak tgk perut 🙈

Sama la sis. Ingatkan sy berhalusinasi 😂. Mmg makin lebat rupanya.