cempedak goreng

saya pregnt bru 2 bulan tpi mngidam nk mkn cempedak goreng agak2 ada kesan negtive x kalo saya mkn.. konfius ni ?

32 Balas

Alhamdulillah... Sye mkn jew.... Xde msalah bila cek baby pon oke jew... Cuma sye kalah dgn teh..... Minum jew.... Kembung perot 2-3ary.....

Oh bru saya tahu cempedak goreng bahaya time prgnant ke? Saya blh kira hari2 makan cmpedak goreng😅 alhamdulillah tiap kali checkup baby ok

5y ago

Sy mkn seulas je..angin dia bkn main truk lg haha..start tu sy tk mkn dh hihi

Sy makan ajee sbb craving sgt.. Tp alhamdulillah bdn ok je. Org kata cmpedak ni angin.. Jd tkde pape pon nk mkn angin je lah

Sy pun suka gile cempedak goreng. Mase pregnant 6minggu gigih pusing area kawasan cari cempedak goreng. Sedap nyerrr

If x ada alahan bole je makan.. sy pun makan cempedak goreng.....x dak masalah jugak. InshaaAllah

Tak pernah dengar lagi orang mengandung makan cempedak goreng terus sakit masuk icu.

Sy aritu baru bape weeks da bedal cempedak goreng.. Alhamdulillah xde apa pun...

Buleh je. Mkn la apa pun time prgy nnti dah leps bslin. Xbule da nk mersa

Mkn je sis klu ngidam, saya mkn ok je.. dpt seulas pon happy dh 😅

Xde kesan negative pon..lau ad pon mybe angin..tp sye mkn jer