Maaf,minta pendapat ibu” adakah normal gatal” pada area punggung,dan bagaimana nk hilangkn parut pda punggung 😢

Saya pregnant dh msuk 6 bulan,tpi punggung saya gatal” sejak 2 bulan ..dan ia tinggalkn parut yg gelap pada punggung saya..adakah itu normal?saya jd insecure..

2 Balas

rsanya normal klu gtl2 wktu preggy sb hormon

4y ago

mcm sy pkai minyak palmer skin therapy oil kt kt perut...tp at the same time utk parut pun blh... keberkesanan tu xtaw nk ckp sb bru try...ataupun bio oil...