hmm

saya pregnant dah 17week..tapi saya sering sakit gusi. .hari² jugak saya makan ubat..takde pape ke pada baby?

2 Balas

Sis mkn pil apa ye??doc bg ke achnr?? Ms preggy blh mkn pcm je sis 😉klu tuk demam

4y ago

Oo..jika doc tw sis preggy n ubt tu mmg sesuai tuk ibu preggy sis mkn la sy ingtkn sis bli dkt frmasi 😅😅✌

Make sure minum susu sehari 2-3 gelas sis

4y ago

Kalau boleh jangan makan ubat kalau bukan dari doktor. Memang time preggy akan sakit gusi atau gigi sbb kalsium dah kurang. Sbb tu kena banyak minum susu. Apa2 kena refer doctor.