bengkak gusi

ada sesiapa pernah bengkak gusi tak masa pregnant ? macam maa nak hilangkan sakit tu ea ? sebab makan ubat pun takjalan😭

2 Balas

Saya baru je baik bengkak. Masa checkup gigi haritu saya cakap kat dr dia kata tu biasa and perlu tingkatkan kebersihan gigi disebabkan kita selalu rasa mual dan tak sedap mulut. So dari tu saya start floss setiap kali lepas makan and kumur dengan listerine. Ambil masa juga untuk surut bengkak. Sekarang dah okay. Alhamdulillah

sy dulu kena time pantang, seminggu lebih jugak la dia hilang sendiri.