Saya pregnant dah 16w , tapi sekarang ni hari2 sakit kepala. Sakit y macam migrain tu . Makan ubat sakit kepala y doktor bg tak baik. Makan panadol extra baru ok . Tapi takkan hari2 nak makan panadol . Takut jadi ape2 kat baby . Sape2 ada petua tak ?

9 Balas

Memang bgitu sis pembawaan baby itu tahan saja guna ada kan ubat main lekat kat kepala nanti dia hilang sikit2, sa msuk 17 weeks hilang dengan sendiri jga mcm sa 4 minggu skit kepala terus main tahan minum air suam byk2 now 20 weeks ok da..