Makan panadol

Assalam..boleh ke makan panadol setiap hari 2 biji? saya sakit kepala tak boleh bangun..alahan saya nak dekat due ni lain macam sgt..hari2 kepala rasa nak pecah urat...baring rehatkan diri pun tak kurang..after makan panadol boleh tahan sakitnya#seriusnanya #firstbaby #ingintahu #firstmom

1 Balas

panadol biasa boleh makan tapi awak tak boleh sampai hari2 consume panadol tu utk tahan sakit awak. please pergi klinik or hospital utk doctor nilai tahap kesihatan awak dn baby awak. bgtau doctor apa yg awak rasa. bahaya kalau dibiarkan