Saya pregnant dah 16w , tapi sekarang ni hari2 sakit kepala. Sakit y macam migrain tu . Makan ubat sakit kepala y doktor bg tak baik. Makan panadol extra baru ok . Tapi takkan hari2 nak makan panadol . Takut jadi ape2 kat baby . Sape2 ada petua tak ?

9 Balas

awak mkn panadol extra tu ats nasihat doktor x? kalau x jgn ambk tkut bahaya utk kandugan. sbb time mgandung doktor memang akn bg ubt tp kesan dia xkuat sgt tkut ade kesan pd baby. sye dlu pm mcm awak jgk sakit kepala n memang ada migrain dri zmn stdy lg tp sye xambk ape2 ubt thn sakit pm nti kndugan dh besar dia kn ok sndri skrg dh de sakit2 kepala dh...