HELP ME PLS :)

Hi, saya pregnant dah 12week macam tuh but still tak pergi buat buku pink or check up dekat mana mana hosp, risau nanti nurse or doct marah sbb saya belum kahwin.. So i need a answer if belum kahwin boleh ke nak pi bukak buku pink tu?

16 Balas

Boleh. sy buka buku masa 18w sis.. doc n nurse tk marah, cuma tanya knapa lambat buka buku.. lagi pn baby 1st

Biasanya , nurse akan marah kalau takbuat buku Pasal kawen tak kawen dia diorang tak kisah sgt pun

Boleh, baik bukak buku awal, mcm kwn sy kndungan 5bulan bru nk bkk buku! Semestinya kne marah

uihh sy 21w buka buku pink . Nsib baik nurse baik ja 😂 Tapi kena soal la knpa buka buku lambat .

4y ago

jangan ikut sy yeerr ibu² 🤣

boleh je

boleh