Mertua dan Nama anak

Saya pregnant da 34w, mak mertua seboleh2 nak namakan baby saya, saya ada suggest nama lain yg saya suka kat suami, suami cakap mak dia nak nama tu jugak.. hurm macam mana nak tolak nama tu baik2 tanpa masam muka dgn suami dan mertua? #advicepls

64 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Entah lah tak suka betul dengar isu mcm ni. mengada² lh orang tua tu. anak kita ko sibuk nk tentukan. Awk tu dh rse penat sakit mengandung beranak smpai anak dah besar siap pakej nk bg cucu dah. bg chance lah org yg baru nk merasa semua tu. yg suami pun lah tk reti main peranan

2d ago

btl 2..sye ank 4 org sye yg bgi nme,suami ikut je..prnh kkak ipar nk bg nme tp sye x stju..lbih ske plih sndri nme ank..