Rasa ngilu dan nyeri pada perut

Saya pregnant Baru nak masuk 17 minggu.. Kebelakangan ni Perut Saya ada Terasa mcm ngilu dan sakit sedikt pada Perut sebelah kanan Dan kadang2 sebelah Kiri... Ia terjadi sekejp je mcm Berapa Saat.. Ada sesiapa pernah Rasa macam tu ke?

1 Balas

Sy pernah jadi. Bila tanya org lain, pakat kata kandungan nak membesar tu. Ni dah masuk 24 weeks, pakej sekali tulang tulang rasa sengal & bunyi crack. Boleh cuba tanya doc masa check up nanti kalau nak kepastian