Jantina Baby

Saya pregnant baru masuk 21 weeks, petang tadi scan untuk kali ke 2 dah dapat nampak jantina baby BOY, scan mmng nampak 'anu' baby.. Kalau ikotkan simptom2 pregnant anak lelaki macam suka benda2 masam, tak suka bau suami tu memang takde langsung sebab more tu simptom2 pregnant bby girl bnyak..instinct pon rasa bby girl.. so conclusion Kadang2 tak betul jugk tanda2 tu ya.. So mummy2 nk confirm boleh terus scan tengok jantina ya ?

2 Balas

Nurse bagitau saya dia scan 4x nampak boy, keluar girl.. Itu pengalaman dia laa..

tpi kdg2 scan pon lain..Mcm sye nmpk scan lain tpi kuar lain huhuhu

5y ago

Selalunya klau mcmtu mula2 scan mesti perempuan kan yg kluar lelaki kan? Yang tu kadang sebab kemaluan tak terbentuk lg masa scan