Jantina baby

Helo momy Btl ke kalau 37week4day ni susah da mw tengok jantina baby😣 Sebab dari dulu memang tk nampak jantina bby Dari kerajaan scan sampai ke swasta tetap tknampak😣 Dan biasa nya kalau baby yg tknk tunjuk ni bby girl or bby boy? #jangankecam #momybuntu ♥️

1 Balas

Klu boy senang nmpk. Baby girl rsnya tu. Mmg 37 week susah nk tau jantina. Anak sy time scan mls nk gerak. Sy jenuh kena senget kiri kanan. Tidur je kerja dia bila nk scan. Di goyang perut pun buat bodoh. Keluar2... Anak mng kaki tidur😂

1y ago

saya pulak dari first scan smpai dah 9 bln ni pun tak tau lagi jantina bby🤣🤭asal scan je bby mesti kepit tak nak bgi nampak..dia nak bagi suprise kat ibu dia kot